Gästböcker och smyckeskrin

Att praktiska presenter är kul att ge bort, är inget nytt, för visst är det roligt att se att presenten man ger bort även används! Då kan ett bra tips vara att ge bort en gästbok eller ett smyckeskrin.

En gästbok är mycket bra, då brudparet direkt kan få användning av denna produkt. Du ger bort presenten på bröllopsfesten och sedan kan brudparet direkt börja att använda produkten. Alla som är på festen kan då skriva in sina tankar och upplevelser ifrån denna speciella dag. det kommer att bli mycket minnen och mycket för brudparet att tänka på och minnas tillbaka på, när dom senare sätter sig och läser igenom alla kommentarer ifrån sina gäster. Och om dom efter låt säga 10år slår upp denna bok, kommer dom att minnas tillbaks och verkligen minnas bröllopsfesten som om det var igår. Och såklart så blir det extra personligt om du väljer att sätta en gravyr på gästboken, i forma av brudparets namn och datum för bröllopet.

Ett annat sätt att använda en gästbok för brudparet är att som man vanligtvis brukar göra med sina gästböcker, är att låta bekanta och vänner som kommer och hälsa på skriv sina minnen från besöket. Det är alltid kul att blicka tillbaks till någon händelse i sitt liv och vad är då inte bättre än att även kunna läsa om det och kanske så kommer det fram nya minnen. För hur än det är så blir vi alla äldre och minnet blir som bekant inte bättre med tiden. Så vi kan absolut tipsa om att en gästbok med personlig gravyr, är en perfekt present att ge bort till det nygifta paret.

Bröllopspresenter gästböcker och smyckeskrinEtt smyckeskrin riktar sig oftast till kvinnan, men i dag är det även vanligt att männen har en del smycken som dom väljer att bära för vissa tillfällen. Ska man ge bort ett smyckeskrin och vill få det mer unikt, ska man absolut sätta en gravyr på den. Blir garanterat en positiv respons ifrån brudparet. Om man har bestämt sig för att ge bort något mer till brudparet så kan man kombinera det graverade smyckeskrinet med en personligt graverat namnsmycke. På brudens smycke kan man gravera in brudgummens namn och datum och på brudgummens smycke kan man gravera in brudens namn och bröllopsdatumet på.

Båda dessa produkter är både personliga och praktiska och det brukar vara lyckosamt, när man kan kombinera dessa två saker. Och det fina med att gravera produkterna är att du då alltid får en unik och personlig produkt, som brudparet garanterat inte tidigare har eller som någon annan har köpt som bröllopspresent.