BRÖLLOPSPRESENTER I GRAVYR

Bland de trevligaste bröllpspresenter ett brudpar kan få, är olika typer av presenter med gravyr. Gravyren gör presenten både mer minnesvärd och personlig på samma gång. Presenten kommer på så sätt alltid att vara ett påtagligt minne från själva bröllpsdagen. Man kommer också lättare att minnas den som presenterat gåvan, eftersom den har så personlig karaktär. Tack vara gravyren blir gåvan också extra festlig och speciell, och man kan tänkas placera den på en prominent plats bland andra dekorationer.

 

Det finns alla upptänkliga typer av gravyrer idag, och på alla möjliga olika material. De vanligaste än idag är gravyrer på metall, till exempel silver, guld och tenn, samt på glas och kristall. Dessutom kan man beställa gravyrer på både trä, sten och läder, såväl som kartong och plastmaterial av olika slag. Själva gravyren kan vara manuellt ristad eller göras maskinellt med hjälp av en programvara, eller till och med göras i tryck.

 

Det finns många typer av graverade bröllopspresenter som ofta blir väldigt uppskattade. Smycken, till exempel hängsmycken och manschettknappar, är mycket uppskattade. Man kan också dekorera olika typer av minnesplaketter med gravyr, både i trä, metall och sten. Jubileumsglas och bägare är också efterfrågade som personliga och exklusiva presenter.

 

Bland våra mest populära produkter kan nämnas namnsmycken, bordsplaceringar, graverade glas, samt gästböcker och smyckeskrin. Namnsmycken kan bestå av plaketter eller hängsmycken, men också till exempel manschettknappar. Bordsplaceringar kan vara i form av sten- eller träplattor, men också graveras på glas, eller tryckas på servetter. Både gästböcker och smyckeskrin kan vara i olika material, till exempel läder eller kartong, och gravyren kan göras mer eller mindre exklusiv.

 

Numera har teknikerna för att applicera gravyr förenklats betydligt, vilket ofta gör dessa exklusiva gåvor betydligt mer ekonomiskt överkomliga för de flesta, samtidigt som du alltid kan hitta en personlig gåva som blir både unik och uppskattad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*