bröllop

Bröllopspresenten till paret som har allt

Att hitta rätt present till brudparet kan vara svårt, speciellt om paret redan har allt de behöver. Har paret inte heller sagt något de specifikt önskar sig blir det ännu svårare. En bra idé kan då vara att ge bort en upplevelse i present. Vilken upplevelse ska man välja då?

Det första du kan tänka på är om du vill ge paret en upplevelse där du är med, att ni gör något tillsammans, eller om du vill ge bort en upplevelse som paret kan göra själva. Tänk på att det inte ska kännas som att du är ett femte hjul om du vill ge bort något där ni gör något tillsammans.

Upplevelser för två

 

Bröllop handlar ju om kärlek och romantik och de flesta par hade nog uppskattat att få spendera lite kvalitetstid tillsammans. Det finns massvis med olika upplevelser för två att välja mellan:

Kryssningar – bra alternativ där man både får mat, dryck och underhållning. Finns att välja på både dagskryssningar och dygnskryssningar.

Spa – brukar vara ett säkert kort som de flesta tycker om att få. Vem gillar inte att slappna av och få massage? Finns flera olika prisklasser att välja mellan, från en enkel massage till en hel spaupplevelse med övernattning.

Middag – brukar också vara ett säkert kort som alla uppskattar. Betald mat slår aldrig fel och du kan välja mellan enkla måltider eller flera rätter. Det finns även mer spännande upplevelsemiddagar så som middag i totalt mörker eller middag med olika teman såsom mord- eller spökmiddag.

Hotellweekend – en hotellweekend i en annan stad kan vara en kul upplevelse för de nygifta, där de kan välja själva vad de vill uppleva i staden.

Upplevelser för fler

Att göra något tillsammans i en grupp kan vara en riktig rolig present och upplevelse. Som jag skrev ovan är det viktigt att du väljer en upplevelse som funkar för en grupp. En intim middag med bröllopsparet och bara du kanske inte är det bästa alternativet. Här är några aktiviteter du kan välja på istället:

Paintball – riktigt bra aktivitet för en grupp där man har riktigt roligt. Tänk bara på att det är brudparets present så du bör ha koll på om paintball är något som de tycker om eller skulle uppskatta att prova på.

BodyFlight – BodyFlight är en upplevelse där man flyger fritt i luften i en vindtunnel. Riktig häftig upplevelse som man inte glömmer i första taget.

Spa – som jag nämnde ovan kan även vara en bra upplevelse för en grupp. En spadag eller spa med övernattning där ni kan slappna av och njuta i grupp kan vara riktigt härligt.

Om ni ändå inte kan välja eller hitta något som du tycker passar paret så kan du alltid köpa ett presentkort på en upplevelse så kan de välja själva. På så sätt kan du vara säker på att de kan välja något de verkligen tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*