Bordsplacering

Du står inför din kanske viktigaste och största dag i livet och tänker och planerar febrilt för den kommande bröllopsfesten. Hur ska borden vara dukade, vilken mat och dryck ska serveras, vilka ska bjudas… Du vill ju att detta ska bli något oförglömligt och som du för alltid ska komma ihåg som den perfekta festen. Vill du även gör det oförglömligt för dina gäster? När du fått din lista klar på vilka gäster som kommer till din fest, kan du med dessa namn skapa personligt graverade produkter som både används på festen och som blir en gåva och ett tack till alla gäster som firat med er. Om du exempelvis väljer att använda dig av ett glas som du vet alla kommer att använda så är ett vattenglas eller ett drinkglas det bästa alternativet. På dessa glas kan du nu se till att få varje gästs namn ingraverat och även att ni lägger in ert bröllops monogram, om ni använder er av ett sådant.

Har ni väldigt många gäster som kommer till eran fest, kan det istället vara läckert att ställa ut en vattenkaraff på varje bord. På dessa karaffer kan ni då se till att få ert monogram eller era namn ingraverade. Det kommer garanterat att att passa in på det dukade bordet och uppskattas av gästerna.

Ett annat alternativ till traditionella bordsplaceringsskyltar är att välja ett annat material som man skriver namnen på. Ett bra tips här är att försöka hitta ett företag som tillverkar skyltar och som även graverar in texten på dessa. Här är alternativen oftast många, vi ska prova att ge dig några alternativ på hur en sådan skylt kan se ut. Först och främst så är storleken på skylten viktig, så att det trots allt är enkelt att läsa och då även från lite längre avstånd. Så börja med att fundera vilken bordsplaceringsskylten ska ha och sedan vilket material som du vill använda dig av.
Ett billigt material som även ser exklusivt ut är aluminium. Dom brukar finnas i olika färger och tjocklekar. Texten på dessa kan fräsas ner i materialet eller så etsas texten ytligt på materialet. En fördel med att välja en skylt med fräst text är att du då oftast kan välja en färg på gravyren, vilket ger skylten en bra kontrast.
Om du söker ett material med kvalité och som även har tyngd, ska du välja en bordsplaceringsskylt i mässing. Ytorna på dessa material brukar antingen vara blanka eller borstade och det är att föredra en fräst text på dessa för att få det riktigt exklusiva utseendet.
Ett annat material som har blivit populärare med tiden är plexiglas. Det häftiga med detta material är att det ser ut som en glasskiva och du har möjlighet att få texten graverad spegelvänt på baksidan av skylten, vilket ger bordsplaceringsskylten ett mycket bra djup, rättare sagt en 3D effekt.