7 till annorlunda bröllopspresenter som sticker ut

Det är intressant att skriva om annorlunda bröllopspresenter just för att fantasin kan få flöda så himla fritt. Vi skulle vilja fortsätta spänna vidare på detta ämnet och ge er 7 stycken till fantastiska och annorlunda bröllopspresenter som verkligen sticker ut.

  1. Anpassad dekorativ fotoram – Varje present måste nödvändigtvis inte vara praktisk. Vissa saker är bara roliga att titta på. Det kan vara en stor påminnelse om de första stegen i parets tidiga period som graveras in i en fotoram som exempel.
  2. Väggklocka – Vet du va klockan är? Jo, det är givetvis tid för att komma ihåg ditt bröllop och tänka på alla de stora minnen från denna speciella dagen. Gravera in paret på en väggklocka eller skriv in en slogan eller citat för bröllopsdagen.
  3. Personlig champagneflaska – Champagne anses vara bland de mest romantiska gåvorna, men ett personligt meddelande kan göra dem ännu bättre, speciellt när det är tryckt på guldfolie och har en bra design. Lägg också till en uppsättning champagneglas med personlig gravyr.
  4. En vas – Brudgummen och bruden behöver självklart något för att sätta alla sina blommor i, så varför inte vara den personen som erbjuder dem den perfekta lösningen lösningen för detta. En naturinspirerade vas är ett perfekt medium för dina hälsningar och önskningar till paret.
  5. Matchande passhållare – Snygga passhållare är den ultimata bröllopsgåvan för en man och en fru som älskar resor och äventyr. Praktiskt sett finns det förmodligen en smekmånad som kommer, vilket gör denna bröllopsgåva så fantastisk.
  6. Glasburkar – Numera är det populärt att ha drycker i glasburkar. Är det nygifta paret trädgårdsfestentusiaster? Då är cocktail glas i form av anpassade burkar med parets namn graverat på dem ett säkert kort för att de lär komma till nytta.
  7. En skräddarsydd minnessten – Det sägs ofta att ingenting är skrivet i sten, förutom kanske dina hjärtliga bröllopsönskningar och den här skräddarsydda presenten i form av en minnessten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*