5 personliga bröllopspresenter som sticker ut!

Att välja en riktig bröllopsgåva som verkligen sticker ut kan visa sig vara mycket utmanande.

Vanligtvis kommer det så många gäster att det verkar omöjligt att välja ut något helt unikt och därmed lämna ett bestående intryck.

Vi har alla hört mardrömmar då nygifta får så många liknande saker (tänk exempelvis på brödrosten i bröllopsfilmer) som mest hamnar i en garderob någonstans. Det är därför en personlig present är perfekt för sådana här tillfällen. Även efter många år framkallar de fortfarande varma minnen från det lyckliga tillfälle. Även om det är ett litet objekt, är det tanken bakom presenten och den extra ansträngningen mycket mer värdefullt. Här är några bra idéer för personliga bröllopsgåvor som säkert ger dig ett försprång mot de andra gästerna. 🙂

  1. Fotografier graverade på en ljuslykta – Ibland kan den enklaste presenten vara den bästa. Att placera noggrant utvalda bilder av dig och de nygifta på en snygg ljuslykta är ett perfekt sätt att visa din uppskattning och ge ett långvarigt minne.
  2. Graverad trälåda – Trägraveringar ser alltid snygga ut. Skaffa en bra trälåda och skicka dina bästa önskningar till den nya familjen. Senare kan lådan användas för att lagra smycken samtidigt som man påminner det nya paret om din bröllopshälsning.
  3. Personliga nyckelringar – En graverad personlig nyckelring är en enkel men ändå en användbar present som påminner ditt par varje gång om dina bröllopshälsningar när de tar dem ur fickorna.
  4. Matbrickor med dekorationer – För en mer personlig och lyxig presentanpassning kan du välja ett av de vackert utformade handgjorda matbrickorna, en present som paret kommer att komma ihåg och diskuteras om varje gång de sätter sig vid matbordet. Matbrickorna kan dessutom vidareutvecklas med ett speciellt budskap till gifta paret. Endast din fantasi sätter gränserna 😉
  5. Fotogravyr – Fotoramar kan vara tråkiga eller intressanta, beroende på om de anpassas med ett meddelande. Ge kreativitet och välj ett unikt citat i gravyr eller bröllopshälsning till det gifta paret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*